Torna el futbol a Valldor7!

Torna el futbol a Valldor7!

Després d'uns profitosos dies de descans, en què esperem que hagi pogut descansar, tot l'equip de Fundació Valldor 7 torna a la feina amb energies renovades i amb moltes ganes de tornar de nou als terrenys de joc.

Iniciem ja els preparatius per a la nova temporada de les competicions, la qual es presenta emocionant, ultimant detalls i posant tot el nostre esforç per intentar seguir millorant i amb l'objectiu d’oferir-vos el millor servei possible. Iniciem un nou curs amb la il·lusió i les ganes de poder-vos fer gaudir del que tant ens agrada a tots i totes, el futbol.

Tenim diverses novetats i millores preparades per tots i totes vosaltres, entre elles el canvi de la gespa de tot el camp de la UAB, o la incorporació de noves seus de joc al nostre ventall de possibilitats, com la de FS Promosportive a Hospitalet o la Vila Universitària a la UAB, on en ambdues instal·lacions, també estrenem nova gespa. A més de noves sorpreses que anirem desvetllant en els propers dies.

Us informem que la nova temporada 2023-2024 començarà el proper 2 d'octubre. Per tant, és primordial, que si encara no ho heu fet, formalitzeu ja la vostra renovació per aquesta nova temporada, d'aquesta manera podreu garantir la vostra plaça amb les vostres necessitats de joc. En aquests moments el nombre d'inscrits es molt elevat, amb una demanada molt per sobre de temporades passades, per això, volem que els equips de la casa tingueu prioritat alhora de poder establir les vostres preferències. Per fer-ho tan sols heu d'accedir a l'enllaç que trobareu a continuació i omplir el formulari d'inscripció que correspongui a la vostra lliga, on és primordial que ens indiqueu també qualsevol dada que haguem de tenir en compte, com per exemple un canvi en les preferències de joc de l'equip :


Programa de recomanacions Valldor7

Com és habitual a Valldor7, recorda que si ets un equip ja participant en les nostres competicions i ens referiu a un nou equip que no hagi jugat amb nosaltres amb anterioritat, (és a dir, que un nou equip s'apunti a les nostres competicions gràcies a la vostra recomanació), us oferim un descompte directe de 100€ en el preu per a la temporada 2023-24. Aquest descompte es pot aplicar al teu equip, o el podeu repartir amb el vostre equip conegut (50 € de descompte per a cada equip).

Finalment, us indiquem la informació més important relacionada amb l'inici de la temporada i protocol d'inscripció, és primordial que la pugueu llegir atentament.

Pots accedir-hi fent clic: AQUÍ.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte al respecte.

Gràcies per la vostra fidelitat i benvinguts de nou!


Atentament;

Departament de Competicions
Fundació Valldor7