Rècord d'equips a la passada edició de la Copa Valldor7 - 1 de maig!

Rècord d'equips a la passada edició de la Copa Valldor7 - 1 de maig!

56 equips es van donar cita el passat dilluns 1 de maig a les nostres instal·lacions de Bellaterra, per disputar la copa Valldor7, en les modalitats de Futbol Sala i Futbol 7. Vam penjar el cartell de "Complet" en cadascuna de les dues modalitats, un èxit sense precedents. L'equip Patos FC (Futbol 7) i Deportivo Bichotazo (Futbol Sala), van ser els flamants campions de cada modalitat.

Un cop més, a Fundació Valldor7 seguim ampliant el sostre d'equips inscrits a cada torneig, i en aquesta edició de la Copa Valldor7 (dilluns 1 de maig) vam tornar a tenir xifres de rècord; 40 equips en la modalitat de futbol 7 i 16 equips en la modalitat de futbol sala, els quals ens van fer penjar el cartell de "Complet" a més d'una setmana del torneig, fent d'aquest dia una gran festa del futbol, ​​fair play i bon temps, a les nostres instal·lacions del Campus UAB (Bellaterra).

El torneig es va disputar en dues modalitats. D'una banda tenim el futbol sala, que es va jugar al nostre poliesportiu, mentre que als camps exteriors es disputaran els partits de futbol 7, a la nostra gespa d'última generació, amb qualificació FIFA acreditada.


Futbol 7

En la modalitat de futbol 7 vam comptar amb 40 equips de gran nivell, molts d'ells coneguts de tornejos anteriors i d'altres que debutaven als nostres esdeveniments. A les 8h del matí tocava despertar-se i fer el tret de sortida, amb l'inici de la fase de grups, la qual es va disputar a 4 camps. La igualtat va ser la nota predominant en aquesta fase del torneig, però no es pot negar que diversos equips van començar a presentar la seva candidatura al títol, amb alguna golejada una mica més accentuada ja des dels primers partits.

Els enfrontaments als quarts de final van ser els següents:

Patos FC (2) vs (1) La Shishigang

Dream Team (2) vs (5) Los Santos

Mocrocity (3) vs (1) Parets City

Oreo Loco(1) vs (1 - PEN) Tomosports

A la primera semifinal, Patos FC va aconseguir imposar-se a Los Santos per un ajustat 3 a 2, amb emoció fins a l'últim minut. A l'altra semifinal, l'equip Mocrocity va tornar a alçar-se victoriós després de la tanda de penals, com ja va passar als quarts de final, consagrant-se com uns grans especialistes des del punt fatídic, i deixant l'equip Tomosports a les portes de la final. Així doncs, a la final es veien les cares Patos FC i Mocrocity, els quals van oferir un gran espectacle, malgrat el gran nombre de minuts acumulats a les cames durant tota la jornada, finalitzant el partit amb victòria per a Patos FC, per un resultat de 3 gols a 1.

Campió: Patos FC

Subcampió: Mocrocity

Tercer Classificat: Tomosports

Quart Classificat: Los Santos

Millor jugador del torneig: Alex D. (Patos FC)

Millor porter del torneig: Abdellati I. (Mocrocity)


Futbol Sala

En la modalitat de futbol sala vivim una emocionant i llarga jornada de fase de grups, començant també a les 8h del matí, i on els equips van haver de suar de valent per a aconseguir el pas als quarts de final, amb equips tenint que esperar a saber la diferència de gols global per confirmar si passaven a la fase següent.

Els quarts de final van quedar de la següent manera:

Lo+Team (1) vs (2) Leones Neotest

Cream Deluxe (2) vs (1) Mahgreb United

Ingenieros FC (1) vs (6) Deportivo Bichotazo

La Perla Negra (4) vs (1) Nottingham Miedo

Paritat de resultats als quarts de final, amb dos partits decidint-se per la mínima, i dos més amb un resultat amb més diferència de gols. A la primera semifinal, l'equip Cream Deluxe va aconseguir imposar-se per un resultat final de 3 a 1, deixant Leones Neotest molt a prop de la gran final. A l'altra semifinal, l'equip Deportivo Bichotazo va seguir amb la seva bona ratxa de resultats, passant per sobre de La Perla Negra i presentant ja clara condidatura a endur-se cap a casa el trofeu.

Així doncs, arribava la gran final, on Cream Deluxe i Deportivo Bichotazo, dos vells coneguts de les nostres competicions i tornejos, es van veure les cares en un partit ple de qualitat, intensitat, alternatives i gols a les dues porteries. A la fi va ser l'equip Deportivo Bichotazo, amb un torneig global pràcticament irreprotxable, el que va fer valer la seva eficàcia cara a porta, guanyant el partit per 4 gols a 2, i alçant-se amb el triomf.

Campió: Deportivo Bichotazo

Subcampió: Cream Deluxe

Tercer Classificat: Leones Neotest

Quart Classificat: La Perla Negra

Millor jugador del torneig: Abdel B. (Deportivo Bichotazo)

Millor porter del torneig: Vicenç. (Cream Deluxe)


Des de l'organització volem felicitar a tots i cadascun dels equips participants, que van demostrar durant tot el torneig una esportivitat exemplar i una companyonia amb tots i cadascun dels jugadors que fan que ens sentim molt orgullosos de tots els participants i acompanyants al torneig.

Com sempre, per part nostra intentem oferir-li la millor organització possible i una gestió a l'alçada del que els nostres equips es mereixen, i seguirem treballant en la mateixa línia per seguir millorant per i per vosaltres, que doneu sentit a tot això, i sense els que res no seria possible.

Recordeu que podreu seguir totes les nostres notícies, novetats i fotografies (tant d'aquest torneig com de les nostres lligues i propers esdeveniments), al nostre compte d'Instagram @fundaciovalldor7.

Moltes gràcies a tots de nou, i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera cita, el torneig Master Cup de mitjans de juliol, en el qual aquesta temporada comptarem amb grans sorpreses i patrocinadors. No us ho voldreu perdre!