Torneig FV7 All Star 2023: Red Larrys, campions!

Torneig FV7 All Star 2023: Red Larrys, campions!

El passat divendres, 7 d'abril, es va disputar una nova edició del torneig de campions de Fundació Valldor7, FV7 All Star, on estaven convidats els 56 equips campions de cadascuna de les nostres divisions, de totes les nostres seus de joc. L'equip Red Larrys, representant la lliga de F7 Mataró, es va coronar com a campió, rere una emocionant jornada de futbol 7!

Després d'algunes temporades sense celebrar-se, ha tornat el torneig de campions, el torneig al qual només es pot accedir com a campió d'alguna de les divisions de les nostres competicions de lliga, el renovat FV7 All Star. 56 equips van ser convidats a participar-hi, per disputar-se el honor de ser, oficialment, el millor equip de Fundació Valldor7.

El torneig es va disputar en la modalitat de Futbol 7, a les nostres instal·lacions centrals, al Campus UAB (Bellaterra), on el bon temps va acompanyar durant tot l'esdeveniment. A les 9h del matí es va iniciar la competició, amb els partits inaugurals de la fase de grups, i es va poder veure que la nota predominant seria el bon nivell de joc i els resultats ajustats, malgrat d'algun marcador una mica més abultat, que va ser l'excepció que confirma la regla.

Vuit equips van passar als quarts de final del torneig, els quals van quedar definits de la següent manera:

2000Wave (1 - PEN) vs (1) Olimpic FC

Galaxy FC (6) vs (1) Shalke Temeto Aut.

Una de Braves (6) vs (1) Fondo Norte

Red Larrys (3) vs (2) Olimpia

Arribats a aquest punt, amb quatre partits ja disputats per cada equip, els jugadors ja portaven una gran càrrega de minuts a les cames. A semifinals, Red Larrys va aconseguir un gran resultat contra 2000Wave (6 a 1), postulant-se com a clar candidat a la victòria final. D'altra banda, l'equip Galaxy FC va aconseguir també una còmoda victòria contra Una de Braves (0 a 3), situant-se a un únic partit de la glòria.

Arribava per fi la gran final, amb dos equips amb unes estadístiques fantàstiques; Red Larrys havia aconseguit 21 gols a favor, per 6 en contra. I a l'altra banda hi havia Galaxy FC, amb 25 gols anotats i 4 encaixats. Durant el partit va primar la part ofensiva a la defensiva, i tots dos ens van regalar un gran partit, amb alternatives a les dues àrees i un bon grapat de gols a les dues porteries, èssent el resultat final de 5 a 4 a favor de l'equip Red Larrys, coronà així com el millor equip del torneig, i per tant, de la fase d'obertura de Fundació Valldor7.

Així doncs, volem felicitar tots els equips, especialment a Red Larrys i Galaxy FC per la seva classificació final, així com Izan M. (Millor Jugador del Torneig, de l'equip Red Larrys) i Adrián G. (Millor Porter del Torneig, del equip Galaxy FC).


Com sempre, per part nostra intentem oferir la millor organització possible i una gestió a l'alçada del que els nostres equips es mereixen, i seguirem treballant en la mateixa línia per seguir millorant per i per vosaltres, que doneu sentit a tot això, i sense els que res de tot això seria possible.

Recordeu que podreu seguir totes les nostres notícies, novetats i fotografies (tant de tornejos com de les nostres lligues i propers esdeveniments), al nostre compte d'Instagram i TikTok @fundaciovalldor7 .

Moltes gràcies a tots de nou, i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera cita, el ja clàssic torneig Copa Valldor7, de l'1 de maig!