Torneig CarnaBall 2023; Quetevotetxapote i Lo+Team, campions!

Torneig CarnaBall 2023; Quetevotetxapote i Lo+Team, campions!

El passat diumenge 19 de febrer es va disputar a les nostres instal·lacions del Campus d'UAB (Bellaterra) una nova edició del nostre torneig més festiu, CarnaBall 2023. Equips de tot Catalunya es van donar cita per disputar les modalitats de futbol sala i futbol 7. L'equip Lo+Team va revalidar el títol a futsal i Quetevotetxapote va guanyar en la modalitat de Futbol 7.

Xifres de rècord en aquesta nova edició del torneig CarnaBall, clàssica ja d'aquestes dates tan festives, amb 40 equips participant, més de 450 persones disputant aquest fantàstic torneig a les instal·lacions del SAF (Campus UAB - Bellaterra). Bon temps, fair play i gran futbol va ser la nostra companyia al llarg de tota la jornada.

El torneig es va disputar en dues modalitats. D'una banda tenim el futbol sala, que es va jugar al nostre poliesportiu, mentre que als camps exteriors es disputaran els partits de futbol 7, a la nostra gespa d'última generació, amb qualificació FIFA acreditada.

Futbol 7

En la modalitat de futbol 7 vam comptar amb 30 equips de gran nivell, alguns vells coneguts de tornejos anteriors. A les 9h del matí donava el tret de sortida el torneig, amb la fase de grups, en què la igualtat va ser nota predominant, decidint els classificats a la fase final en molts casos per detalls, com la diferència global de gols.

Els enfrontaments als quarts de final van ser els següents:

CF Squadra (4) vs (1) Minabo de Kíev

La Shishigang (2) vs (1) Brasilers

Quetevotetxapote (5) vs (0) Apoel Turmell

Schalke Temeto (3) vs (0) Tracers


A la primera semifinal, CF Squadra i La Shishigang van disputar un emocionant matx, imposant-se els segons per un 0 a 2. A l'altra semifinal, Quetevotetxapote va aconseguir una còmoda, però treballada, victòria, sobre l'equip Schalke Temeto, amb un resultat final de 4 a 1. Així doncs, a la final es veien les cares La Shishigang i Quetevotetxapote, dos equips que van començar amb un inici de torneig erràtic, però que a mesura que avançaven els partits s'anaven trobant més còmodes i assentant el seu joc. Després d´un partit d'anada i tornada i un futbol de gran nivell i intensitat, l´equip Quetevotetxapote s´alçava amb la victòria, per un ajustat 2 a 1.

Campió: Quetevotetxapote

Subcampió: La Shishigang

Tercer Classificat: CF Squadra

Cambra Classificat: Schalke Temeto

Millor jugador del torneig: Victor A. (Quetevotetxapote)

Millor porter del torneig: Cristian (Schalke Temeto)


Futbol Sala

A la modalitat de futbol sala vam viure una emocionant jornada de fase de grups, començant a les 9h del matí, on els equips van poder disfrutar d'una maratoniana fase de grups.

La qualitat de què vam poder gaudir al pavelló va ser digna d'admirar, amb un reguitzell d'accions tècniques de bella factura, i un nivell digne de categories altes.

Les semifinals van quedar configurades de la manera següent:

Lo+Team (1 - Pen) vs (1) Leones de Valencia FC

Els Travilis (0) vs (5) V7 Team


La primera semifinal va portar els dos equips al límit, tant que Lo+Team va acabar imposant-se des dels llançaments de penal. A la segona semifinal va haver-hi una mica més de diferència, amb un clar 5 a 0 a favor de V7 Team. Així doncs, la final entre Lo+Team, vigent campió del torneig, i V7 Team arribava, després de molts minuts a les cames dels dos conjunts. Lo+Team va demostrar, una vegada més, la gran qualitat que atresoren els seus jugadors, guanyant la final per un contundent 4 a 0, malgrat el gran nivell mostrat també per V7 Team.

Campió: Lo+Team

Subcampió: V7 Team

Tercer Classificat: Leones de Valencia FC

Quart Classificat: Los Travilis

Millor jugador del torneig: Jordi Abella (Lo+Team)

Millor porter del torneig: Alex (Leones de Valencia FC) | IG: @alexx_fss


Des de la organització volem felicitar a tots i cadascun dels equips participants, que van demostrar durant tot el torneig una esportivitat exemplar i una companyonia amb tots i cadascun dels jugadors que fan que ens sentim molt orgullosos de tots els participants i acompanyants..

Com sempre, per part nostra intentem oferir-li la millor organització possible i una gestió a l'alçada del que els nostres equips es mereixen, i seguirem treballant en la mateixa línia per seguir millorant per i per a vosaltres, que sou qui doneu sentit a tot això, i sense els que res no seria possible.

Recordeu que podreu seguir totes les nostres notícies, novetats i fotografies (tant d'aquest torneig com de les nostres lligues i propers esdeveniments), al nostre compte d'Instagram @fundaciovalldor7 .


Moltes gràcies a tots de nou, i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera cita, el ja mític torneig de l'1 de maig!