Copa Barcelona 2022; CF Squadra y Lo+Team, campions!

Copa Barcelona 2022; CF Squadra y Lo+Team, campions!

El dimarts 6 de desembre es va disputar a les nostres instal·lacions del Campus d'UAB (Bellaterra) una nova edició de la Copa Barcelona, ​​torneig format 12 hores. clàssic ja en aquestes dates pre-nadalenques. Equips de tot Catalunya es van donar cita per disputar les modalitats de futbol sala i futbol 7. Els equips Lo+Team (Futsal) i CF Squadra (futbol 7), van acabar coronant-se com a campions.

Una nova edició d'aquest clàssic torneig d'inicis de desembre. Més de 350 jugadors van passar un gran dia de futbol, ​​bon temps i fair play, on la pilota sempre va ser la principal protagonista.

El torneig es va disputar en dues modalitats. D'una banda tenim el futbol sala, que es va jugar al nostre poliesportiu, mentre que als camps exteriors es van disputar els partits de futbol 7, a la nostra gespa d'última generació, amb qualificació FIFA acreditada.


Futbol 7

A la modalitat de futbol 7 comptem amb equips de gran nivell, vells coneguts de tornejos anteriors. El torneig va iniciar amb la fase de grups, començant a les 09h del matí, on cadascun dels equips participants va jugar 3 partits, per definir així els millors equips de cada grup i els que passarien a les decisives eliminatòries.

Una emocionant última jornada ens va deixar partits de molta intriga, atès que els dos millors segons classificats també avançarien a quarts de final, per la qual cosa cada gol anotat era de vital importància i podia significar passar de ronda o no fer-ho.

Els enfrontaments als quarts de final van ser els següents:

CF Squadra (4 - P) vs (4) Tomosports

Stepbros (3) vs (0) Fenòmens United

Mecs de la Rule (5 - P) vs (5) FC Hookain

Inter Mitent CF (5) vs (1) Chuscopan Number One

Dos dels partits es van decidir des dels onze metres, mostrant una vegada més la igualtat viscuda durant el torneig. A les semifinals, CF Squadra i Inter Mitente van aconseguir imposar-se als seus rivals, aconseguint així un bitllet per a l'esperada final, que va començar a les 19.30h. Després d'un emocionant partit, on les accions de qualitat es van succeïr per tots dos costats, es va haver de tornar a recórrer al punt fatídic per decidir el campió, després del 2 a 2 final. Un cop més en aquest torneig, l'equip CF Squadra va saber temperar els nervis i imposar-se per 5 a 4 des dels onze metres, coronant-se com a campions.

Campió: CF Squadra

Subcampió: Inter Mitente

Tercer Classificat: Mecs de la Rule

Quart Classificat: CF Stepbros

Millor jugador del torneig: Iván P. (Inter Mitente CF)

Millor porter del torneig: Pau R (CF Squadra)


Futbol Sala

A la modalitat de futbol sala vam viure una emocionant jornada de fase de grups, començant a les 9h del matí, on els equips van poder gaudir de cinc partits cadascun per dirimir els classificats a les semifinals.

La qualitat de tots els equips va ser altíssima, oferint grans accions tècniques i molt bon estat físic. Comptem amb conjunts que ens van brindar un gran espectacle, digne dels millors equips federats, oferint-nos un reguitzell de gols i fantàstiques accions tècniques.

Les semifinals van quedar configurades de la següent manera:

Paxanguinyes (2) vs (3) Lo+Team

Els Sambitos (2) vs (1) Titans Union

Tots dos resultats força igualats i el cansament començava a notar-se ja en els equips, que ja portaven molts minuts a les cames. Tot i això, el nivell es va mantenir fins i tot a la final, on només amb veure el resultat final, 5 gols a 4, ja es pot endevinar la intensitat i emoció que es va viure a peu de camp, amb alternatives a banda i banda del camp, gols , parades i intensitat de joc. Finalment, l'equip Lo+Team va aconseguir imposar-se per una diferència només d'un gol, proclamant-se com a flamant campió del torneig.

Campió: Lo+Team

Subcampió: Los Sambitos

Tercer Classificat: Paxanguinyes

Quart Classificat: Titans Union

Millor jugador del torneig: Jordi A. (Lo+Team)

Millor porter del torneig: Joan Pablo | IG: @_.pxblx (Titans Union)


Des de l'organització volem felicitar a tots i cadascun dels equips participants, que van demostrar durant tot el torneig una esportivitat exemplar i una companyonia amb tots i cadascun dels jugadors que fan que ens sentim molt orgullosos de tots els participants i acompanyants al torneig.

Per part nostra intentem oferir-li la millor organització possible i una gestió a l'alçada del que els nostres equips es mereixen, i seguirem treballant en la mateixa línia per seguir millorant per i per vosaltres.

Recordeu que podreu seguir totes les nostres notícies, novetat, i fotografies (tant d'aquest torneig com de les nostres lligues i propers esdeveniments), al nostre compte d'Instagram @fundaciovalldor7 .

Moltes gràcies a tothom. Us emplacem per a la propera cita, al febrer, a una nova edició del torneig Carna-Ball!