inici de les competicions! Últimes places disponibles!

inici de les competicions! Últimes places disponibles!

Rere un inici de rècord, amb més de 500 equips inscrits a les nostres competicions, encara tenim últimes places disponibles. No ho dubtis més i vine a formar part de les millors competicions amateur de panorama actual! Podreu fraccionar el pagament, escollir dia, horari i nivell de joc preferent, i gaudir de la nostra atenció personalitzada.

Tot en marxa a totes les nostres competicions! La pilota ja roda pels més de 500 equips que han decidit formar part de la gran família de Fundació Valldor7, gaudint de les nostres competicions, referència absoluta al panorama de lligues amateurs del Vallès, Barcelona, ​​Baix Llobregat i Maresme.

Després de deixar enrere dos anys molt durs, en què tots hem passat moments complicats, ja va quedant enrere l'amenaça del COVID i les seves restriccions, tornant a poder fer el que més ens agrada; treballar per a què tots els nostres jugadors pugueu gaudir d´unes competicions professionals i per a tots els públics, amb una atenció personalitzada, dies, horaris, nivells i seus de joc preferents.

Tot i estar en unes xifres d'equips molt elevades, amb la majoria dels grups ja completats, encara tenim opció de poder ampliar alguna divisió e incloure nous participants, per la qual cosa si encara no participes a les nostres competicions, no ho dubtis més i posa el teu equip a les mans de Fundació Valldor7, amb més de 30 anys d'experiència en l'organització de lligues, tornejos i esdeveniments esportius, tant per a particulars com per a empreses.

A continuació teniu un enllaç amb les diferents competicions que tenim ja en marxa, amb el formulari d'inscripció corresponent. En cas de tenir algun dubte o necessitar informació detallada, podeu contactar-nos mitjançant els canals habituals de comunicació; per correu electrònic a l'adreça info@fundaciovalldor7.com, per telèfon al 93 594 60 98 o 680 417 445 (Whatsapp) o presencialment a les nostres oficines centrals a UAB:

Competicions i inscripció | 2022/2023

Recordeu, a més a més, que aquesta temporada tenim, com no podia ser d'altra manera, moltes novetats, com ara la nova gespa a alguna de les nostres instal·lacions (Barcelona, ​​Cornellà..), el servei de bar a peu de camp, o les noves incorporacions de personal especialitzat..

Als que ja jugueu amb nosaltres, esperem que tingueu una temporada plena d'èxits. Als que encara no ho feu, esperem poder comptar amb vosaltres ben aviat, i que conegueu el nostre equip humà així com la nostra gestió personalitzada i professional.

Viu el futbol! Viu Fundació Valldor7!