Adéu vacances, HOLA FUTBOL!

Adéu vacances, HOLA FUTBOL!

Després d'uns dies de descans, en els quals us hem trobat a faltar, tot l'equip de Fundació Valldor 7 torna a la feina amb energies renovades i amb moltes ganes de tornar novament als terrenys de joc.

Iniciem els preparatius per a la nova temporada de les competicions, la qual es presenta trepidant, ultimant detalls i posant tot el nostre esforç per intentar seguir millorant i amb l'objectiu d’oferir-vos el millor servei possible. Iniciem un nou curs amb la il·lusió i les ganes de poder-vos fer gaudir del que tant ens agrada a tots i totes, el futbol.

Tenim diverses novetats i millores preparades per tots i totes vosaltres, entre elles la incorporació de noves instal·lacions al nostre ventall de possibilitats, com la del Col·legi Betània-Patmos de Barcelona en la modalitat de futbol sala, o la nova modalitat de futbol sala gespa a la nostra seu habitual del CP Sant Cristòbal de Terrassa. A més de noves sorpreses que anirem desvetllant en els propers dies.

Us informem que la nova temporada 2022-2023 començarà el proper 3 d'octubre. Per tant, és molt aconsellable que, si encara no ho heu fet, formalitzeu ja la vostra inscripció per aquesta nova temporada, d'aquesta manera podreu garantir la vostra plaça amb les vostres necessitats de joc, com sabeu les places són molt limitades. Per fer-ho tan sols heu d'accedir a l'enllaç que trobareu a continuació i omplir el formulari d'inscripció que correspongui a la vostra lliga, on és primordial que ens indiqueu també qualsevol dada que haguem de tenir en compte, com per exemple un canvi en les preferències de joc de l'equip :

Formularis d'inscripció 2022-2023

Aprofitem l'ocasió per comunicar-vos també que a partir de dilluns dia 29 d'agost COMENÇA LA PRETEMPORADA a Fundació Valldor7, on podreu gaudir del lloguers de pistes gratuïts a la nostra seu central de la UAB per a tots els equips inscrits a la nova temporada, podeu tramitar les vostres reserves responent a aquest mateix correu electrònic.

Programa de recomanacions Valldor7

Com és habitual, recorda que si ets un equip ja participant en les nostres competicions i ens referiu a un nou equip que no hagi jugat amb nosaltres amb anterioritat, (és a dir, que un nou equip s'apunti a les nostres competicions gràcies a la vostra recomanació), us oferim un descompte directe de 100€ en el preu per a la temporada 2022-23. Aquest descompte pot aplicar al teu equip, o el podeu repartir amb el seu equip conegut (50 € de descompte per a cada equip).

Finalment, us indiquem la informació més important relacionada amb l'inici de la temporada i protocol d'inscripció, és primordial que la pugueu llegir atentament.

Pots accedir-hi fent clic: AQUÍ.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte al respecte.

Gràcies per la vostra confiança i benvinguts de nou!