Bon estiu futboleros/es!

Bon estiu futboleros/es!

¡Ha arribat l'hora de prendre'ns un respir! Després d'una intensa temporada, en la qual finalment hem pogut gaudir del futbol com ja feia massa temps que no ho podíem fer, arriben uns dies per recuperar forces i tornar amb les nostres màximes energies per afrontar la nova temporada 2022-2023, la qual ja us podem comunicar que començareu la primera setmana d'octubre. Un nou curs que ens portarà interessants novetats i que estem segurs que no us voldreu perdre.

La nostra oficina romandrà tancada de l'1 d'agost al 24 d'agost (tots dos inclosos), no obstant, i com és habitual en aquests dies de descans, tot i no oferir-vos atenció presencial en aquests dies de descans, seguirem connectats al vostre costat per atendre'ns en tot el que necessiteu, ja siguin qüestions relacionades amb les nostres competicions o qualsevol altre assumpte relacionat, ens podeu fer arribar els vostres comentaris com és habitual via email a la nostra adreça info@fundaciovalldor7.com.

Tot l´equip que formem Fundació Valldor7 us volem agrair de cor la confiança als més de 7000 jugadors i jugadores que en aquesta passada 2021-2022 heu gaudit d´aquest meravellós esport amb nosaltres. Moltes gràcies a tots i totes som una gran família, unida pel que més ens apassiona, el futbol.

Aquests dies ens serviran tot l'equip per renovar forces i tornar amb les piles carregades per afrontar l'inici de la temporada 2022-2023, que ja us podem avançar que serà la primera setmana del mes d'octubre.

Us recordem que si encara no ho heu fet, ja podeu reservar la plaça del vostre equip per a la propera temporada 2022-2023, per fer-ho és tan senzill com accedir a l'enllaç que us deixarem a continuació i emplenar el formulari d'inscripció que correspongui a la lliga que preferiu, on és primordial que ens indiqueu també qualsevol dada que hàgim de tenir en compte, com per exemple les vostres preferències de joc de l'equip (per als equips que renoveu d'aquesta temporada passada, estigueu tranquils perquè es copien per defecte les de la temporada anterior). Molts són els equips que ja han confirmat la plaça, no us quedeu sense la vostra!

FORMULARIS INSCRIPCIÓ 2022-2023

Finalment, volem desitjar-vos unes bones vacances per a tots i totes. No dubteu que a Fundació Valldor7 tornarem amb les piles carregades al màxim per a una temporada 2022-2023 que estarà plena de reptes, per als que estem més que preparats, i els que treballarem com sempre ens ha caracteritzat, de manera intensa per i per vosaltres, els jugadors i jugadores de les nostres competicions, que sou els que feu tot això possible.

Rebeu una cordial salutació.


Equip de Competicions
Fundació Valldor7