Inscripcions obertes per a la temporada 2022/2023, amb descomptes especials!

Inscripcions obertes per a la temporada 2022/2023, amb descomptes especials!

A Fundació Valldor7 ja tenim la promoció de descompte per pagament anticipat (fins a 225€ per equip), i la promoció de reserva de plaça, per a les nostres competicions de la temporada 2022/2023. Aprofitant qualsevol de les dues opcions, a qualsevol de les nostres lligues, tindreu invitació gratuïta al torneig del dia 11 de setembre. No ho dubteu més, i veniu a participar a les millors lligues i tornejos!

Ja tenim les inscripcions obertes per a la temporada que ve, la 2022/23, a Fundació Valldor7!

El futbol no s'atura i, com cada temporada, amb la promoció de pagament anticipat fins al 15 de juliol, abonant ara la quota de l'equip de la temporada següent de les nostres competicions, podreu estalviar fins a 225€ en l'import total!

A més d'això, també teniu l'opció de reservar la plaça només per 350€, abonant la resta de la quota oficial a partir de setembre.

Amb qualsevol de les dues opcions, estareu convidats al torneig del dia 11 de setembre, de manera gratuïta!

A Fundació Valldor7 portem més de 30 temporades liderant les competicions de futbol amateur, creixent any rere any, i intentant oferir un servei proper, professional i personalitzat.

Recordeu que podreu escollir entre més de 15 instal·lacions, preferències de dia, horari i nivell de joc! Disposem de futbol sala i futbol 7, lliga femenina i lliga de veterans (+33), ja sigui entre setmana, divendres fix o dissabtes (matí o tarda).

Així doncs, tant si ja sou veterans de les nostres competicions, com si encara no heu gaudit de les nostres lligues, no ho dubteu més i apunteu al vostre equip amb les millors condicions.

No deixeu escapar aquesta oportunitat! Les places amb preu reduït són limitades!