Mig centenar d'equips als tornejos del passat diumenge 27 de febrer!

Mig centenar d'equips als tornejos del passat diumenge 27 de febrer!

Èxit rotund en els tornejos que es van celebrar el passat 27 de febrer! Es va disputar la primera edició de la Mataró Cup, amb 20 equips participants, a la qual l'equip Badboys Mataró es va alçar amb la victòria. Simultàniament, a Bellaterra, es va celebrar una nova edició del torneig CarnaBall, on els equips Brasileños (Futbol 7) i Lo+Team (Futbol Sala) van vèncer a les seves respectives categories.

El passat diumenge 27 de febrer vam tenir el gran plaer de poder oferir-vos dos tornejos, un a Mataró (Escola Salesians) i un altre a la nostra seu central del campus UAB (SAF - Bellaterra), agrupant a gairebé 50 equips, els quals van poder gaudir d’un gran dia de futbol, fair play i bona climatologia, així com de dues instal·lacions amb gespa nova, de gran qualitat.

Mataró Cup | F7

A la modalitat de futbol 7 vam gaudir de 20 equips participants, èxit rotund, amb equips de la casa, ja participants a la nostra lliga setmanal de Futbol 7 de Mataró, i amb equips nous que van venir a conèixer les nostres competicions i van quedar encantats amb el gran dia de futbol.

La maratoniana fase de grups va donar inici a les 09h del matí, a les fantàstiques instal·lacions d’Escola Salesians de Mataró. Es va viure un torneig molt disputat a tots els grups, tret d’algun partit puntual del grup A, on equips com Inazuma Eleven o FCB Rayyan van demostrar una gran superioritat.

 

Els enfrontaments de les semifinals van ser els següents:

FCB Rayyan (1) vs (4) Atlas
Badboys Mataró (3) vs (2) Premià de Mar

Grans partits els que ens van oferir els quatre equips, que ja començaven a notar l’esforç acumulat de tot el dia de futbol, però que encara van poder demostrar qualitat, tècnica i gols de bella factura.

A les 19.30h començava doncs la gran final, on els equips Atlas i Badboys Mataró van disputar un partit molt equilibrat, decidit per detalls i moments puntuals del joc, i on el resultat final va ser de 2 a 3 a favor de Badboys Mataró.

Torneig CarnaBall UAB | Futbol 7

A la modalitat de futbol 7 vam comptar amb uns equips de gran nivell, com ja ens tenen acostumats, molts d'ells coneguts de tornejos anteriors. En primer lloc es va disputar una fase de grups, començant a les 09h del matí i acabant a les 18h, als camps exterior de gespa artificial d’última generació del campus UAB (SAF - Bellaterra).

Va ser una jornada vibrant, sobretot als grups A i D, als quals es va produir un triple empat a punts que es va haver de resoldre per diferència global de punts, definint així els 8 equips que avançaven als quarts de final de la competició.:

Els enfrontaments van ser els següents:

Gamberros FC (6) vs (3) Mordoreños FC
Fomenting Back (1) vs (2) Brasileños

Los Gigis (7) vs (2) SSC Gin Rosé

Nostalgia (4) vs (0) Clot Factory F7

Tret de la segona eliminatòria, més ajustada, la resta es van decidir per un bon grapat de gols de diferència, sobretot la que va guanyar Los Gigis, demostrant un bon estat de forma i presentant clarament la seva candidatura al títol.

No obstant, a les semifinals, l’equip Nostalgia va forçar els penals contra l’equip Los Gigis, guanyant la tanda aquest últim, i a l’altra semifinal l’equip Brasileños s’imposava per 4 a 2 a Gamberros.

A les 20.40h començava doncs la gran final de futbol 7, on Brasileños es va saber imposar a un molt bon equip com és Los Gigis, aconseguint posar distància al marcador, el qual va quedar en 7 a 4.

Torneig CarnaBall UAB | Futbol Sala

A la modalitat de futbol sala vam comptar amb un total de 10 equips, repartits en 2 grups de 5 equips, i es va iniciar el torneig a les 09h del matí, al nostre pavelló de futsal del campus UAB (SAF - Bellaterra).

Equips veterans ja dels nostres tornejos, així com equips nous a les nostres competicions, ens van oferir un molt bon espectacle sobre la pista, amb intensitat, accions de gran qualitat, gols i fair play.

Els dos millors equips de cada grup van arribar a les semifinals, les quals van quedar de la següent manera:

Jabatos Team (3) vs (6) Storm FC

Paxanguiñas (0) vs (2) Lo+Team

El cansament es començava a notar ja en els equips, que portaven ja molts minuts de futbol acumulat durant tota la jornada. No obstant, el nivell es va mantenir fins i tot a la final, que va començar a les 20.15h, i on l’equip Lo+Team, es va imposar rere una emocionant tanda de penals en la que es van haver de llençar la impressionant xifra de 18 penals.

Des de la organització volem donar les gràcies a la gran quantitat d’equips que van confiar en la nostra gestió, així com en el comportament i fair play demostrat als dos tornejos, durant tot el dia, tant per part dels propis jugadors com pels acompanyants i aficionats.

Per la nostra part vam intentar oferir-vos la millor organització possible i una gestió a l’alçada del que els nostres equips es mereixen.


Moltes gràcies a tots. Us emplacem per a les properes cites:
- Torneig Promocional de Futbol Sala, Terrassa; 13 de març de 2022
- Torneig Copa Catalunya, Futbol Sala i Futbol 7, UAB; 15 d’abril de 2022