Nova App de Fundació Valldor7

Nova App de Fundació Valldor7

Amb la nova APP de la Fundació Valldor7 (Sportzentral), podreu accedir molt més ràpidament a la informació rellevant del vostre equip, completar el vostre perfil de usuari amb més facilitat i rebre notificacions en temps real de l'estat dels vostres partits. Disponible per Android e iOS!

A Fundació Valldor7 les novetats no s’aturen! Com bé sabeu, tot i la delicada situació actual, seguim compromesos amb seguir millorant temporada rere temporada i any rere any, i estem encantats d’anunciar la nova APP de les nostres competicions.

Ja podreu descarregar, tant a Android com a iOS, la APP anomenada Sportzentral. Simplement haureu de buscar «Sportzentral» a la vostra APP Store, i descarregar-la. Aquí teniu els enllaços directes a cadascuna de les APP Stores:

Google --> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportzentral.app&hl=es
Apple --> https://apps.apple.com/es/app/sportzentral/id1518828459?l=en

Un cop instal·lada al vostre smartphone, només haureu de iniciar sessió amb el vostre mail i contrasenya, i ja podreu gaudir de les noves funcionalitats.

Des de l’APP podreu editar amb facilitat el vostre perfil, consultar classificacions, seleccionar i seguir els vostres equips favorits, consultar estadístiques, últimes noticies, etc.

A més a més, introduïm i recomanem la funcionalitat de les notificacions push. Si les habiliteu, podreu rebre amb més facilitat qualsevol canvi de programació de partit, ajornaments, resultats actualitzats a la web o seguiment dels vostres equips favorits.

En definitiva, us oferim la opció de que la vostra experiència amb nosaltres sigui molt més àgil e intuïtiva, facilitant la recepció de la informació més important per al vostre equip i posant al vostre abast una eina més per al seguiment de la competició.

Fundació Valldor7 i Sportzentral, treballant conjuntament per a vosaltres!