Preguntes freqüents

PREGUNTES FREQÜENTS! VALLDOR7 RESPON

A continuació donem resposta a aquelles qüestions que sovint ens feu arribar al llarg de la temporada, perquè així amb un sol cop d'ull puguis resoldre tots aquells dubtes relacionats amb la competició.

En tot cas, si aquest article no respon als teus dubtes, pots posar-te en contacte amb nosaltres i intentarem resoldre-les.

Si plou, es juguen els partits?

A Fundació Valldor7 si plou es juga i no es cancel·larà cap partit. En tot cas, els partits sempre es suspendran a peu de camp i en decisió conjunta del delegat de camp i àrbitre en qüestió. Des oficines únicament es cancel·larà un partit quan a les 19h com a hora límit es pugui comprovar clarament que el terreny de joc no es troba ni es trobarà en condicions òptimes a l'hora d'inici del partit.

El bon drenatge dels nostres camps fa que no sigui fins a 15 minuts abans de l'inici d'un partit que es pugui verificar que efectivament es pot jugar o no un partit.

Es poden ajornar partits?

Un equip pot ajornar 1 partit per fase, és a dir, un total de 2 partits per temporada. Així doncs, un equip només estarà obligat a acceptar 1 ajornament de partit per part del seu rival, acumulant doncs un màxim de 2 partits ajornats per fase. En el següent ENLLAÇ, trobaràs informació més específica sobre això.

Què passa si un equip rival no es presenta a un partit?

Qualsevol equip que no es presenti a un partit i no avisi a l'organització de la mateixa amb un mínim de 24 hores d'antelació, perdrà el seu partit per W.O (5 gols a 0).

En aquest cas l'equip també serà sancionat amb la resta de 3 punts en la classificació i en el cas que aquesta incompareixença s'hagi produït sense previ avís, aquest equip rebrà també una multa econòmica de 50 €, la qual es lliurarà íntegrament a l'equip perjudicat en forma de descompte per a la inscripció de la propera temporada. En cap cas es realitzarà una devolució econòmica.

Quin és el temps màxim d'espera per a l'inici dels partits?

L'organització dóna un màxim de 5 minuts d'espera com a cortesia. A partir d'aquest moment el cronòmetre es posarà en marxa i passats 10 minuts des de l'hora d'inici de l'equip rival podrà decidir si jugar el partit amb el temps restant o bé guanyar el mateix per 5 gols a 0. En tot cas, l'organització sempre intentarà que es pugui jugar el partit i en tota la seva durada (per exemple fent un temps de descans més curt). L'objectiu d'aquesta mesura és que la resta d'equips que juguin en torns posteriors no es vegin afectats per una manca de puntualitat d'un altre equip. Per tant, es prega puntualitat màxima a tots els participants.

Com puc fer la meva fitxa de jugador?

Les fitxes de jugadors es realitzen de forma online i des de la zona privada de l'equip, a la qual, us hem donat accés mitjançant l'enllaç que rebreu per correu electrònic en el moment de la seva inscripció. Cal omplir TOTES les dades de la fitxa (fotografies incloses) perquè aquesta sigui vàlida.

En aquest ENLLAÇ us podeu descarregar una guia molt útil sobre el registre de jugadors i plantilla.

Existeix un mínim o màxim de jugadors per equip?

El mínim de jugadors és de 5 per a futbol sala i 7 en la modalitat de futbol 7 sense limitació pel que fa al màxim de jugadors. En tot cas, cal tenir present que qualsevol jugador inscrit a la plantilla de l'equip haurà d'abonar la seva fitxa (25€) sense possibilitat de poder fer canvis o substitució de jugadors, únicament altes o baixes.

Es poden fer substitucions de jugadors?

No es permet realitzar substitucions de jugadors ja que per cada jugador registrat a la plantilla de l'equip (tant si hi ha jugat algun partit) s'efectuarà l'abonament de la fitxa en relació a l'assistència mèdica contractada, que és personal i intransferible.

Puc sol·licitar el canvi de l'horari d'un partit?

Els equips participants podran sol·licitar el canvi de dia o horari d'un partit, sempre que aquest no estigui dins de les preferències de joc donades per l'equip, amb un mínim de 72 hores respecte a la data de partit original. Aquest canvi es pot sol·licitar únicament per correu electrònic a info@fundaciovalldor7.com i quedarà supeditat a la disponibilitat tant de camp com de l'equip rival. En tot cas, SEMPRE s'intentarà satisfer les dues parts.

Quan es juguen els partits ajornats?

Al llarg de la temporada hi ha unes dates previstes per a la recuperació dels possibles partits ajornats que pugui haver-hi. Aquestes dates es troben indicades a la normativa d'ajornaments. En tot cas, sempre estareu informats un cop es programi la recuperació d'aquests partits.

En què consisteix la cobertura mèdica?

Té una vigència d'una temporada i consisteix en una cobertura de primera assistència, en la qual no s'inclourà cap tractament, rehabilitació o altres aspectes mèdics relatius a la lesió posteriors a la primera assistència. Per poder accedir a aquesta cobertura és necessari complir tots els requisits que trobarà en aquest ENLLAÇ.

¿Pot jugar un jugador extern? (Sense formar part de l'equip)

A Fundació Valldor7 hi ha la fitxa provisional, aquesta dóna accés a un jugador que no figura a la plantilla de l'equip per a un partit puntual. Aquesta fitxa té un cost de 5€ i s'ha de registrar accedint a aquesta pàgina web. Aquesta opció només és vàlida per a un màxim de 4 jugadors per equip/partit, encara que l'organització es reserva el dret a augmentar aquest màxim puntualment i en cas que l'equip interessat ho sol·liciti formalment, en aquests casos excepcionals en què se sobrepassi aquest límit, la convocatòria per al partit en qüestió no podrà sobrepassar en cap cas els 7 jugadors/es per a la modalitat de futbol sala i 9 jugadors/es per a la modalitat de futbol 7. Aquesta fitxa diària inclou una primera assistència mèdica per part de Fundació Valldor7. En cas de sobrepassar el límit màxim de fitxes provisionals permeses sense comptar amb autorització de lorganització, lequip infractor cometria alineació indeguda, perdent el partit per 5 gols a 0 per WO.

Tots els equips podeu sol·licitar una targeta de punts, on cada cop que feu una fitxa provisional, el delegat de la vostra instal·lació ho deixarà reflectit a aquesta targeta amb el nostre segell oficial. Un cop completada la targeta (10 fitxes provisionals), l'haureu de lliurar al delegat de la instal·lació i, un cop validada, us regalarem la pilota oficial de la competició per al vostre equip.
Com podem fer el pagament de les quotes d'inscripció?

Posem a la vostra disposició diferents formes i canals de pagament. Serien les següents:

- Personalment a les oficines de Fundació Valldor7 (només en efectiu).
- Personalment a peu de camp quan l'equip es presenti a jugar els seus partits.
- Per transferència bancària al següent número de compte: ES13 0081 0432 02 0001170920 - Banc Sabadell.
- Pagament en línia des de la zona privada del vostre equip.

Puc jugar en diferents equips de la lliga?

Un jugador pot participar en diferents equips de la Fundació Valldor7 sempre i quant aquests equips NO siguin del mateix grup o divisió. En tot cas, qualsevol jugador interessat en participar en més d'un equip, haurà de fer efectiu el pagament de la seva fitxa en cada un dels equips en què participi.

Puc estar sancionat per una conducta antireglamentària?

Efectivament, a Fundació Valldor7 la major premissa és la de l'Fair Play i el bon ambient en totes les competicions, per això disposem d'uns articles sancionadors els quals permeten proposar aquelles sancions que l'organització cregui oportunes en relació a les actes i informes dels partits . El Comitè es reuneix cada dilluns per analitzar les incidències de la setmana anterior i imposar les respectives sancions.

Com puc consultar els resultats i calendari del meu equip?

Els equips i jugadors participants a les nostres competicions podeu consultar tota la informació relacionada amb les nostres competicions mitjançant el nostre web www.fundaciovalldor7.com i accedint al menú COMPETICIONS. En aquesta secció podreu triar la vostra competició mitjançant l'opció "Selecciona competició" i així poder consultar calendaris, horaris, classificacions i totes les estadístiques disponibles així com les actes de tots els partits i tota la informació relacionada.

A més, des de la zona privada del vostre equip també podreu veure un petit resum dels partits jugats pel vostre equip així com els pròxims partits programats.

Paral·lelament vostre equip rebrà notificacions per correu electrònic amb qualsevol modificació de partits que es pugui produir.

Finalment, us recomanem que pugueu descarregar la nostra APP mòbil, la qual es diu "Sportzentral" i està disponible tant per a Android com per Apple, per poder-la utilitzar simplement hauràs de loguerte amb les teves dades d'accés a tu perfil d'usuari.

El meu equip ha d'abonar la quota d'inscripció al comptat?

En cas que el vostre equip no pugui realitzar tot el pagament a l'inici, pot triar l'opció de fer el pagament fraccionat, la qual no comporta cap interès ni sobrecost, l'única diferència en cas de triar aquesta opció, és que no es lliurarà el obsequi de la pilota Joma però sí les equipacions, sempre en cas de fer el primer pagament abans del 17 d'octubre.

Per realitzar el pagament fraccionat no és necessària cap documentació, simplement signar el contracte - reconeixement de deute que fem arribar a tots els equips participants per correu electrònic i amb procés de signatura totalment online.

Fins quan podem recollir els nostres obsequis?

El límit de lliurament d'obsequis (equipacions i pilota Joma) és el dia 17 d'octubre, a partit d'aquesta data la promoció es donarà per finalitzada. És important que tots els equips sol·liciteu vostres obsequis abans d'aquesta data. 

Per què el meu equip no ha rebut la pilota que ha de rebre com a obsequi?

Quan un equip realitza el pagament de la competició de forma fraccionada decau en el seu dret a rebre la pilota que es lliura com a obsequi. Això és així amb l'objectiu de "premiar" als equips que fan el pagament íntegre a l'inici de temporada. Quan un equip realitza el pagament de forma fraccionada no hi ha cap tipus de sobrecost o interès, per tant, és una manera simbòlica de diferenciar la metodologia de pagament sense perjudicar a l'equip que ja té la facilitat de poder fer el pagament de forma fraccionada.